Kafkasspor’dan buruk veda

Süper Amatör Lig A grubunu 2’nci sırada tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lige yükselmek için play-off mücadelesi veren ancak umduğunu bulamayan Kafkasspor Futbol Takımı, düzenlenen yemekle sezona veda etti.

Yayınlama: 02.05.2014
867
A+
A-

Kafkas Spor Kulübü Yönetimi tarafından düzenlenen yemeğe, Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet ile futbolcular katıldı.

 

KAFKASSPOR’UN HEDEFLERİ DEVAM EDECEK






Yemeğin ardından konuşan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, “2013-2014 sezonunu bitirmiş bulunuyoruz. Bu sezon bizimle birlikte olan sporculara, teknik kadroya ve yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize yaşattıkları günler için camia olarak kendilerine minnettarız. Gerçekten yaşam felsefemize çok önemli değerler kattınız. Çok güzel ve kaliteli maçlar çıkarıp başarılı oldunuz. Sizlerle olmaktan büyük keyif aldık ve gurur duyduk. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonraki yaşamnızda ve futbol hayatınızda başarılar diliyorum. Bu yılı bitirdik. Gelecek sezon için Kafkasspor’un hedefleri devam edecek. Büyük Kafkasspor’un büyük projeleri var. İnşallah yeniden hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Bizlere bu önemli ve güzel günleri yaşattığınız için, bizleri bukadar değerli kıldığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve yürekten kutluyorum. İyiki varsınız ve bizlere gerçekten çok güzel anlar yaşattınız. Biz yönetim ve camia olarak hakkımızı helal ediyoruz, sizlerde hakkınızı helal edin” dedi.

 

İNŞALLAH SENEYE DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ

Takım kaptanı Serda Şenvar ise,  “Az çok kulübümüze heyecan yaşattık. İnşallah seneye daha başarılı olacağız. Bir kusurumuz olduysa özür diliyoruz. Herkes hakkını helal etsin” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş