Kaymakamlık Kupası için koştular

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası İnegöl Kaymakamlık Kupası Gençlik Koşusu, dün İnegöl Hikmet Şahin Kültür parkında yapıldı.

Yayınlama: 06.06.2014
928
A+
A-

Sabah başlayan koşuların ödül töreni de 11.00’da Belediye Spor Salonunda yapıldı. Kaymakam Ali Akça, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’in de katıldığı ödül töreninde, 2013-2014 eğitim öğretim yılında İnegöl, Bursa ve yurt genelinde spor brançlarında başarı elde eden okulların idarecilerine de plaket takdim edildi.

 

SOMA MADEN KAZASI NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ






Ödül töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Ali Akça şöyle konuştu: Sporda bu pozisyona gelmemizde şüphesiz en büyük katkı, değerli öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize aittir. Gençlerimizin içlerindeki enerjiyi en meşru şekilde değerlendirdiği alan olan sporda öğrencilerimizin elde ettiği bu performanstan dolayı ben sevgili öğrencilerimizi de kutluyorum. Soma’da meydana gelen maden faciasından dolayı bu etkinlikleri biz 2013-2014 eğitim öğretim yılı sonuna ertelemiştik. Bugün ayrıca Kaymakamlık koşusu adı altında düzenlediğimiz kupada da koşan gençlerimize derece elde edenlere ödüllerini vereceğiz. İnşallah İnegöl spor alanında elde ettiği başarıları sizler sayesinde sürdürecektir” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edilirken, derece alan öğrenci ve okul takımları ise şöyle sıralandı:

 

YILDIZ KIZLAR KATEGORİSİ

3 bin metrede yapılan yıldız kızlar kategorisinde tüm ferdi dereceleri Kız Meslek Lisesi öğrencileri aldı. Gökçe Karaca 1’inci olurken, Tuğçe Ayaz 2’nci, Ayşenur Aysoy da 3’üncü oldu. Yıldız kızlarda okul sıralaması ise şöyle: 1’inci Kız Meslek Lisesi, 2’nci Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, 3’üncü İMKB Endüstri Meslek Lisesi.

 

YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİ

5 bin metrede yapılan yıldız erkekler kategorisinde ise İmam Hatip Lisesi öğrencisi Adem Derebaşı 1’inci oldu. Yine İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ömer Faruk Canpolat 2’nci oldu. 3’üncülüğü ise Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencisi Kerem Yenigün elde etti. Yıldız erkekler okul sıralaması ise şöyle: 1’inci İmam Hatip Lisesi, 2’nci Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, 3’üncü Turgutalp Anadolu Lisesi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş