Manavlardan hıdrelleze davet

İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, 24 Mayıs Pazar günü Deydinler Mahallesi’nde gerçekleştirecekleri Hıdrellez kutlamasına tüm ilçe halkını davet etti.

Yayınlama: 21.05.2015
638
A+
A-

İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, dün bir açıklama gerçekleştirerek düzenleyecekleri Hıdrellez programı ile ilgili bilgi verdi.

 

ÖRF VE ADETLERİ GELECEK NESİLLERE AKTARMAK İÇİN






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, “İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği olarak 24 Mayıs 2015 Pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında Deydinler Mahallesi Bayraktepe mevkiinde hıdrellez şenliğimizi gerçekleştireceğiz. İlçe halkımızı bu etkinliğimize bekliyoruz. Hıdrellez hepimizin bildiği gibi Türk kültüründe bahara ulaşmanın, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin bayramı olarak kutlanmaktadır. Manavlar Derneği olarak kültürümüzü, örf ve adetlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşamak ve yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak amacı ile etkinliklerimize devam etmekteyiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş