Maya tutsun, gerisi kolay

Sezon öncesi hummalı bir çalışmanın sürdüğü İnegölspor’un mücadele edeceği grubu değerlendiren İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, “Kırmızı grubu ölüm grubu olarak değerlendirmemek gerek. Yeter ki mayamız tutsun, çok kaliteli bir takımımız var” diye konuştu.

Yayınlama: 04.07.2014
753
A+
A-

Sezon hazırlıklarını transfer çalışmalarıyla sürdüren İnegölspor’da Onursal Başkanı Alinur Aktaş taraftarın yüreğine su serpti. Aktaş, “Yeter ki mayamız tutsun, çok kaliteli bir takımımız var” dedi.

 

ÖLÜM GRUBU DEĞİL






İnegölspor’un grubu değerlendiren Başkan Aktaş şunları söyledi: İnegölspor’un grubu ölüm grubu olarak değerlendirilmemeli. Diğer grupta da Yeni Malatya var, başa takımlar var. Bu işte başarılı olmak istiyorsanız, kafaya oynayacaksınız. Kafaya oynayan bir sürü şehir takımı var. Ben çok kötümser değilim. Yeter ki bizim mayamız tutsun. Bir kere çok kaliteli, başarılı bir hocayla anlaştık. Ben kendisine yürekten inanıyorum. Geçmişi başarılarla dolu… İstediği transferleri de yaptık. Yönetim de çok istekli. Ama bizim İnegölspor olarak şöyle bir sorumluluğumuz var, pahalı transferden ziyade önümüzdeki yılları düşünmek zorundayız. Ben başarılı olmak adına güzel bir hava yakalandığını umuyorum. 3. Lige şampiyon olduğumuz sezonu hatırlarsak, sezona bu havayla girdik ve sonuna kadar gittik. Bu inanmışlıkla alakalı bir şey…



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş