Mehmet Almaz, Belediyespor’da

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik takımından orta oyuncu Mehmet Almaz’ı transfer etti.

Yayınlama: 09.06.2015
830
A+
A-

Kulübün teknik başkan yardımcısı Furkan Baştürk, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, Mehmet Almaz ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

 

MEHMET KARDEŞİMİZİN DE BÜYÜK PAYI OLACAKTIR






Almaz’ın takıma katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Baştürk, “1984 doğumlu 1.98 boyunda orta oyuncu mevkisinde oynayan Mehmet Almaz ile anlaştık. Almaz, daha önce Beşiktaş, Çankaya Belediyesi, Sivas, Dil Taş Eğitim Kurumları, Gümüşhane Torul Gençlik, Hatay Polisgücü ve Adana DSi takımlarında forma giyinmiş bir kardeşimiz. Bu transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki yıl hedeflediğimiz yerlere ulaşmamızda Mehmet kardeşimizin de büyük payı olacaktır.”dedi.

 

AMACIMIZ ŞUANDA PLAY-OFF

Almaz, ise İnegöl Belediyespor’a tranfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek,şöyle konuştu:

“Bahadır hocamın sayesinde İnegöl Belediyespor ile anlaştım. Onun hedeflediği bir sıralama var. O sıralama için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. Transferimi gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum. Hedeflerimiz 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş