Metin Ungan, ustalık dönemine geçti

Kafkasspor Olağan Genel Kurul Kongresi geçtiğimi Cuma günü icra edildi. Tek liste ile girilen kongrede, Metin Ungan güven tazeleyerek ustalık dönemine geçiş yaptı.

Yayınlama: 01.06.2015
842
A+
A-

Gerçekleştirilen Kongreye, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, çeşitli STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BİZ BU İNANCINIZI ASLA MAHÇUP ETMEYECEĞİZ






Ustalık döneminde güzel şeylerin yaşanacağını belirten Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, “Kafkasspor Kongresi’ne hoş geldiniz. Çıraklık dönemi, kalfalık dönemi ve ustalık dönemi… İnşallah ustalık döneminde Kafkasspor’u İnegöl’de ve Bursa’da Süper Amatör dünyasında çok daha güzel yerlere getirmek için tekrar yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Şunu samimiyetimle söylüyorum; Biz kulüp içerisinde çok ciddi hatalar yaptık ama hiç bir zaman Kafkasspor’un dışarıda başını önüne eğmeydik. Bunu çok samimi bir şekilde söylüyorum. Bu konuda bizlere güvendiniz ki bu görevi tekrar bize teveccüh ettiniz. Bu göreve layık olacağımıza biz yürekten inanıyoruz. Sizler de inandığınız için bizleri tekrar bu yola koydunuz. Biz bu inancınızı asla mahcup etmeyeceğiz. Ben geçmiş dönemlerimizde Kafkasspor camiasına çok büyük katkılar yapan çok değerli iş adamlarımıza ve değerli kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bir şeyi söylemeden edemeyeceğim. Ne zaman başım sıkışsa yanımda olan, gecenin geç saatlerinde bile dizine başımı koyduğum, derdimi anlattığım Başkanım Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAKİ KALAN BU KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK LAZIM

Kafkasspor’un önemli yerlere geleceğine inandığını belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Kafkasspor’a bugüne kadar hizmet etmiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tabi ölenler vardır. Ölenler deyince aklıma hemen Ahmet geliyor. Dünya iyisi bir kardeşimiz. Onların hepsini rahmetle anıyoruz. Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmak lazım. Başka hiç bir şey değil. Önemli olan bunu dedirttirebiliyor musunuz… Yoksa başkan olmuşsunuz, yönetici olmuşsunuz, patron olmuşsunuz hiç önemli değil. Önemli olan insanlarda iyi hatıralar, iyi anılar bırakabilmek. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Görev alan arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. Metin’de artık usta oldu ya madem, çıraklık, kalfalık derken, usta olmak ben bazı şeyleri koparırım demektir. Allah yardımcın olsun” şeklinde konuştu.

 

HEM EMNİYET MÜDÜRÜ HEM SANAT İNSANI

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Metin beyi kutluyorum. Kafkasspor Kulübümüze önümüzdeki sezonda, Fair Play kuralları içerisinde, topçu kardeşlerimize kazasız belasız, başarılarla dolu bir yıl diliyorum. Tabiki İnegölspor’umuzun kaybetmesinden dolayı çok üzüldük. Buraya kadar gelmişkeni özellikle Eşref başkanım da bu konuda çok hassas. İnşallah önümüzdeki sezon Play-Off’a kalmadan bu işi elimizin geldiğince gayret edeceğiz. Ben gerçekten taraftar amigolarla çok istişare ederek, özellikle takımımızın ceza almaması için büyük çaba sarf ettik. Bu sene sanıyorum en sıkıntısız sezonu geçirdik, hep birlikte koordineli bir şekilde. Bu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın şiir isteğini de kırmayıp yerine getiren Kaplan, şiir seslendirmesinin ardından salondan alkış tufanı geldi.

 

YENİ YÖNEYİM

Asil liste; Metin Ungan, Akif Yaşin, Cemil Ter, Mehmet Yaprak, Fevzi Baydur, İlyas Yavuz, Zafer Güder, Abdul Melik Kaya, Osman Aydın, Turgut Akgün, Talat Toktaş, Veysel Kaya, Yalçın Bayraktar, Çetin Yalanız, Hayati Arslansavaş Kılıçoğlu, Uğur Kamacı, Şenol Tiren, Mehmet Özdamar, Hakan Nicihan, Sami Fergana, Ömer Erol, Hüseyin Arık, Selami Coşkun, Yücel Doğru, Mehmet Başol, Özcan Bayraktar. Yedek liste; Salih Bayraktar, Kenan Kaya, Cemal Baykay, Orhan Yavuz, Fikret Kaçar, Şerafettin Demirtaş, Erdal Bayraktar, Mevlüt Civ, İskender Baykoz, Ergün Kaya. Denetleme Kurulu; Hayri Demir, Recep Bayrak, Emin Baykay.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş