Mücadele sonuna kadar sürecek

Alanyurtspor Genel Kaptanı Burhan Çavdar, şuan için hedefledikleri yerde bulunduklarını ve rehavete kapılmayarak ligin sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.

Yayınlama: 10.12.2014
596
A+
A-

1. Amatör Küme’de ilk yarı 9. hafta maçları ile tamamlandı.2.grupta yer alan temsilcilerimizden dogğugücü son haftalardaki çıkışını sürdürdü ve G.İpekspor’u 2-1 yenerek Play-Off için ‘Ben de varım’ dedi. Osmaniyespor, Barbaros karşısında müsabakayı 9 kişi tamamlamasına rağmen 3-2 kazanarak rahat bir nefes aldı. Ilgarspor ise lider Emekspor’a direnemedi ve 5-0’lık farklı bir skorla hezimete uğradı. Alanyurtspor, deplasmanda karşılaştığı Dağgücü’nü 3-1 yenerek devreyi 2. sırada tamamladı ve lideri takibe devam etti. Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçın hepsini kazanan Alanyurtspor hedeften kopmayarak yarışı sonuna kadar kovalayacağını bir kez daha gösterdi.

 

DEPLASMANDA 5’TE 5






İlk yarının değerlendirmesini yapan Alanyurtspor Genel Kaptanı Burhan Çavdar, “Şuan için hedeflediğimiz yerdeyiz. Yeni bir kadro kurmamıza rağmen iyi maçlar çıkardık. Özellikle deplasmanda 5’te 5 yapmamız bizi zirvede tuttu. 2. devre sadece iki deplasman maçımız var. Bu avantajı iyi kullanmalıyız. Deplasmanda oynadığımız futbolu kendi seyircimiz önünde de oynarsak daha iyi konumda oluruz” dedi.

 

‘REHAVET PAHALIYA PATLAR’

Liderin 8 puan gerisinde olduklarını aktaran Çavdar, “3. sırada yer alan diğer temsilcimiz Doğugücü 4 puan gerimizde. Bu hafta Doğugücü ile çok önemli bir maça çıkacağız. Ne Emekspor şampiyon oldu ne de biz Play-Off oynamayı garantiledik. Futbol her neticeye açık bir oyun, en ufak bir rehavet pahalıya patlar. İşimizi sıkı tutacağız ve yarışı sonuna kadar kovalayacağız. Oyuncularımız çok iyi çalışıyor ve çok fedakârlık yapıyorlar. Arkadaşlık ortamları üst düzeyde… Onların katkısı da çok büyük. Hep beraber başaracağız” şeklinde konuştu.

 

ÖNCELİK CENTİLMENLİK

Son olarak Doğugücü maçına değinen Genel Kaptan Burhan Çavdar, “İki takım içinde çok önemli bir maç. Doğugücü son haftalarda kazanarak yarışa ortak oldu. Play-Off için bizi yakalamak isteyeceklerdir. Zor ve zevkli bir mücadele olacak. Tabii ki temennimiz bir derbi maçı olması nedeniyle önce centilmenlik. Bu sezon İnegöl temsilcileri çok centilmence mücadele ettiler. Bu görüntü devam edecektir” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş