Nene Hatun’lu öğrenciler ödüllendirildi

Bursa’da düzenlenen 2. Küme Futsal Genç Kızlar kategorisinde Bursa birincisi olan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Futsal takımı ödüllendirildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 09.04.2015
862
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Okul Müdürü Nusret Şahin’i makamında ziyaret edip, Bursa birincisi olan öğrencileri de ödüllendirdi.

 

SPORDAKİ BAŞARI ÇOK DAHA ANLAMLI VE GÜZELDİR






Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa’da düzenlenen futsal turnuvasında Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Futsal takımı Bursa birincisi oldu. Bu başarıyı elde eden okul müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ediyorum. Biz mümkün olduğu kadar bu tip sportif başarıları ödüllendirmeye çalışıyoruz. İnegöl gerçekten son yıllarda o kadar başarılara alıştı ki, çocuklarımız o kadar çok sportif ve kültürel alanlarda başarılar elde ediyorlar ki, bizatihi okullarında ziyaret edelim istedik. İnegöl isminin bu tip alanlarda başarı ile söz edilmesi, derece alınması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu güzel başarıda emeği olan her kim varsa yüreğine sağlık. Öğrenci kardeşlerimize tavsiyemiz de; muhakkak sportif alanlardaki başarılar önemli ama öncelikle eğitim tabi ki. Sporla kültürle sanatla bu eğitimin desteklenmesi gerekir. Kardeşlerimizin asla derslerini ihmal etmeden yollarına devam etmesini temenni ediyorum. Hem eğitimde hem de spordaki başarı çok daha anlamlı ve güzeldir” Dedi.

 

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Nusret Şahin ise, öğrencileri bu başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere ödülleri verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş