Olgunlar Turnuvası başladı

Geleneksel Olgunlar Halı Saha Turnuvası geçtiğimiz gün başladı. 6.’sı düzenlenin turnuvanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ayhan Güneş, amaçlarının 35 yaş üstü futbolu bırakmış vatandaşların centilmen ve sıcak bir ortamda spor yapmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 28.08.2014
852
A+
A-

Ayhan Güneş tarafından organize edilen ve bu yıl 6.’sı düzenlenen Geleneksel Olgunlar Halı Saha Turnuvası, geçtiğimiz gün başladı.

 

Açılış müsabakası öncesinde açıklamalarda bulunan Ayhan Güneş, “2014-2015 6. Geleneksel Olgunlar Halı Saha Turnuvası şu an düzenlediğimiz. 4 senedir ben Ayhan Güneş, bu turnuvayı organize ediyorum. Arkadaşlarım dostlarımla beraber. Hedefimiz 35 yaşını doldurmuş, futbolu bırakmış, eskiden bir şekilde karşı karşıya gelmiş, bu arkadaşlarımızı burada toplamak. Onlara centilmen bir ortamda, sıcak bir ortamda spor yapmalarını sağlamak… Bir de bu turnuvanın geleneksel olması ileriye dönük inşallah 25.’si 30.’su olması adına ben kendim buraya kadar getirdiğim için kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Bana yardımcı olan arkadaşlarım var. Özden Suat ve uğur Kamacı arkadaşımıza çok çok teşekkür ediyorum. Söylenecek pek fazla bir şey yok. İnşallah hayırlı uğurlu olur. İnşallah sakatlık, kaza bela olmadan başlar ve o şekilde de biter diye temenni ediyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş