Play-Off için 3 puan şart

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren ve İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 28. hafta mücadelesinde Pazar günü çıkacakları Çankırıspor deplasmanı öncesi bazı açıklamalarda bulundular. Gerçekleştirilen açıklamalarda Güldüren ve Korkmaz, Play-Off için mutlak galibiyet gerektiğini ifade ettiler.

Yayınlama: 28.03.2014
850
A+
A-

Çankırı deplasmanının kendileri için var olma maçı olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, mücadelenin her iki taraf için de ‘Var mısın? Yok musun?’ anlamı taşıdığını söyledi.

 

KAZANIRSAK PLAY-OFF ŞANSIMIZ DEVAM EDER






Güldüren açıklamasında şunları dile getirdi: Rakibimiz kaybettiğinde bize göre yüzde 80 ligden düşecek şekle girecekler. Çünkü haftaya Çanakkale Dardanel ile kendi rakibi ile oynayacaklar, sonra Pendik ile oynayacaklar. Kendi tarafımızdan bakarsak bizim Play-Off’ta olma adına zor maçlarımızdan bir tanesidir. Bu maçı olmazsa olmaz kazanmamız lazım. Beraberlik dahi belki de bizi Play-Off’un dışına atacak bir skor olabilir. Bizim olmazsa olmaz galibiyetle dönmemiz gereken bir maçtır. O şekilde hazırlandık. Yarın (bugün) hareket edeceğiz. İnşallah istenilen şekilde bir skor alırız ve Play-Off şansımız devam eder.

 

SAKATLAR ARTTI

Takımdaki sakat oyuncuların sayısının arttı. Geçen hafta oyundan çıkardığımız Bilal, oynattığımız Çağdaş, Mustafa Vargel, Mehmet Can, Caner arkadaşlarımızın sakatlıkları devam ediyor. Cezalı oyuncumuz yok, sadece 5 tane sakatımız var. Belki de son 6-7 haftadır tek söylediğimiz bu. Daha istediğimiz şekilde hiçbir gün kendi kadromuz ile oynayamadık. Kendi oyuncularımızı aramızda görmek istiyoruz. Çok zorlu maçlar oynuyoruz. Alternatifimizin olmadığı maçlar oynuyoruz. Bakıyorsunuz Malatya maçının ilk 35 dakikasında belki de sezonun en iyi maçını oynuyorsunuz, takımın tecrübeli oyuncularından Bilal’i çıkartıyorsunuz hiçbir alternatifimiz yok, sol bekimizi stopere alıyoruz. İnegölspor’u yakından takip eden herkes görmüştür ve görüyordur. Oyuncuların girip çıkacağı dakikalar ve kimin gireceği bile belli. 10 haftadır hep aynı kadro ile oynuyoruz. Elimizde çok fazla değişken kadromuz yok. Oyuncularımızın sakatlanmaması için dua ediyoruz. Tabi ki bir de kadro yaparken bütçe meselesi var. Malatyaspor’a bakıyorsunuz siz de çok yakından tanıyorsunuz Fahri çıkıyor, Mustafa Şen giriyor. Biz bunların hepsini biliyoruz. Fahri 400 milyara oynuyor, oynamayan oyuncusu 350 milyarlık Mustafa Şen oyuna girip skor yapıyor. Bakıyorsunuz oyundan başka bir oyuncu çıkıyor, İlyas giriyor, skor yapıyor. Devre arasında almış oldukları 2 tane oyuncu Malatyaspor’a 12 puan kazandırdı. Tabi ki bunlar hep bütçe meselesi. Biz kadromuzun her zaman arkasındayız. Biz iyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. İnşallah olmazsa olmaz düşüncemiz Play-Off’tur. İnşallah bu oyuncular ile Play-Off’a gireriz. Çünkü bu oyuncu topluluğu Play-Off’u, başarıyı hak ediyor. İnşallah da ilk önce Çankırı maçını kazanıp Play-Off’u cebimize koyarız.

 

İNŞALLAH 3 PUAN ALIP İNEGÖL’E DÖNERİZ

Hiç beklemedikleri bir Malatya mağlubiyeti aldıklarını belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz ise şunları söyledi: Bunu telafi etmek adına Çankırı’dan muhakkak galibiyet ile dönmemiz gerekiyor. İnşallah Çankırı’da 3 puan alıp yolumuza devam ederiz. Zor bir maç olacak. Onlar açısından da ölüm kalım maçı sayılabilecek maçlardan bir tanesidir. Onlar da ligde tutunabilmek adına son çırpınışlarını sergiliyorlar. İnşallah iyi bir oyun ile orada 3 puan alıp İnegöl’e döneriz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş