Play-Off zora girdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 27’nci hafta müsabakaları Cumartesi günü oynandı. İnegölspor adına umutlu başlayan hafta, hüsranla sonlandı. Bordo Beyazlılar sahasında konuk ettiği Yeni Malatya’ya 2-0 mağlup olup Play-Off’u zora soktu.

Yayınlama: 24.03.2014
997
A+
A-

İlk yarıya istekli başlayan ve önde basarak rakibin dengesini bozup pozisyonlar yakalayan İnegölspor, bu fırsatları değerlendiremedi. 45 dakika boyunca oynadığı oyunla golü bulamasa da taraftarını umutlandıran Bordo Beyazlılar, ikinci yarıda ise bambaşka bir kimliğe büründü.

 

Beraberliğe razı olan rakip Yeni Malatyaspor’un 3 puan için saldırması, İnegölspor’un gardını düşürdü. İlk yarıda yakaladığı gol fırsatlarını ikinci yarıda mumla arayan İnegölspor, 65. dakikada oyuna giren Yeni Malatyaspor’un tecrübeli oyuncusu İlyas Çakmak karşısında 3 dakika direnebildi. 65’te oyuna giren İlyas, 68’inci dakikada gelişen Malatyaspor atağında topu ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.






 

Golden sonra daha açık oynayan ve gol bulmak için çabalayan İnegölspor, sahada istediği düzeni kuramadı. Gol bulmak için açık oynayan temsilcimiz, arkada kalan boşluklara rakibin iyi sarkması ile kalesinde 3 önemli tehlike atlattı. İnegölspor kalecisi Ali Türkan, karşı karşıya çıkardığı 3 pozisyonla rakibin farka gitmesini önleyen isim oldu.

 

İnegölspor son dakikalarda hücuma yönelik yapılan değişikliklerle baskı kurmak istese de, Yeni Malatyaspor takımı defansta hata yapmadı. Maçın 90+5’inci dakikasında ise gelişen bir kontratakta Yeni Malatyaspor Mustafa Şen ile farkı 2’ye çıkardı. Sol çaprazdan kaleye bakan Mustafa, kalecinin açıldığını görünce topu uzak köşeye gönderdi ve takımını rahatlatan golü attı. Maç 2-0 Malatyaspor’un üstünlüğü ile son buldu.

 

STAD: İnegöl İlçe Stadı

HAKEMLER: Bahattin Şimşek – Kamil Çetin – İbrahim Akmazlar – Özmen Atalay

İNEGÖLSPOR: Ali Türkan****, Kemal Hastürk***, Alişan Ural**, Ercan Güç**(Dk 70 Mehmet Menderes Önkuzu**), Bilal Özdemir**(Dk 45 Erdinç Karakaş**), Raif Demir**, Cem Demir**, Çağdaş Topal**, Ali Akburç***, Eray Açıkgöz**(Dk 77 Mümin Aysever**), Samet Gül***

YENİMALATYASPOR: Vedat Kapurtu***, Koray Şanlı***, Gökhan Sinanoğlu****, Fahri Tatan**(Dk 65 İlyas Çakmak****), Ramazan Kahya***, Coşkun Yılmaz***(Dk 80 Serkan Göksu***), Eren Görür**(Dk 76 Mustafa Şen****), Hüseyin Kar***, Ahmet Gökhan Güney***, Rahman Oğuz Kobya****, Necdet Kaba****

SARI KARTLAR: Dk. 51 Fahri Tatan (Yeni Malatya)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş