“Puan kaybetme kredimizi tamamladık”

Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’da Teknik Direktör İsmail Güldüren’den açıklamalar geldi. Güldüren, Kartalspor’la zorlu bir müsabakada karşı karşıya geleceklerini ifade ederek, “Kendi sahamızda puan kaybetme kredimizi tamamladık” dedi.

Yayınlama: 03.04.2014
832
A+
A-

Kartalspor maçının zorluğuna dikkat çeken İsmail Güldüren, parolanın mutlak galibiyet olduğunu ifade etti.

 

KARTAL MAÇINI MUTLAKA KAZANMALIYIZ






İnegölspor’un dün yapılan antrenmanı sırasında açıklamalarda bulunan İsmail Güldüren, “Bu grupta her hafta, her zaman zor maç oynanır. Bu hafta oynayacağımız Kartal maçı da bizim için çok zor maçlardan biri. Aynı puandayız ve rakibimiz de Play-Off’u kovalıyor. Biz de bunun içerisinde olan bir takımız. Kendi sahamızda puan kaybetme kredimizi tamamladık. Artık kendi sahamızda puan kaybetmeye zamanımız, ihtiyacımız, ligin boyu kısaldığı için yok. Onun için Kartal maçını mutlaka kazanmalıyız” dedi.

 

PLAY-OFF İÇİN ŞANSIMIZI SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

3 Sakat futbolcunun olduğunu ifade eden Güldüren, “Bu hafta cezalı oyuncumuz yok. 3 sakat oyuncumuz var; Gökhan Güleç, Mustafa Vargel ve Mehmet Can. Bu arkadaşlar büyük ihtimalle sezonu kapattı. Bu arkadaşlarımızdan yoksun çalışıyoruz. Kalan arkadaşlarımızla Play-Off için şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Bu oyuncularımıza sonuna kadar güvendiğimizi de her zaman deklare ediyoruz. Onlar da sonuna kadar mücadele ediyorlar. İnşallah 11 Mayıs’ta İnegölspor’u Play-Off’ta buluruz” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş