Şampiyona yemekli kutlama

2. Amatör Küme’de şampiyon olarak bir üst lige yükselen Alanyurtspor’da şampiyonluk düzenlenen yemekle kutlandı.

Yayınlama: 18.06.2014
726
A+
A-

Bursa bölgesi 2.Amatör Küme 7. Grubu şampiyon olarak bitiren Alanyurtspor başarısını kutlamaya devam ediyor.

 

Düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya gelen teknik heyet, sporcu ve yöneticiler şampiyonluğa giden yolda kendilerine verilen destekten ötürü emeği geçenlere teşekkür ettiler.






 

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Alanyurtspor Başkanı Serkan Göksu şöyle konuştu: Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Bu şampiyonluğunda emeği geçen teknik heyet, sporcularımıza, Alanyurtspor’a destek olan belediye başkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunarım. Şampiyonluğumuzun kulübümüze hayırlı olmasını temenni ederim.

 

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise şunları dile getirdi: İnşallah yeni hedeflere doğru yelken açarsınız. 8 takımdan iki takım yükseldi. İki takımda İnegöl’den… Fiziki anlamda imkânlar sağlandığında, sporcularımız ciddi mücadele vererek, başarılarını ortaya koyuyorlar. Şampiyonluğun yöneticilere, sporcu kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Son olarak konuşlan Kaymakam Ali Akça’da, “İnegöl, Türkiye’nin en değerli, en üretken ilçelerinden bir tanesi. İnegöl’ün ekonomik gücü bu gün Türkiye’ye örnek olabilecek seviyede. Ekonomisinin yanında spor anlamında da başarılara imza atmış bir ilçe. Amatör spor kulüplerimizin spor adına büyük etkisi var. Spor çalışmaları devam ederken, böyle şampiyonluklar İnegöl için sıradan bir şey oluyor. Gençlerin enerjisini şampiyonlukla, en meşru şekilde gösterdiklerinin gözlemliyoruz. Sporu ve sporcuyu önemsiyorum. Spora destek veren firmaları, kurumları tebrik ediyorum. Şampiyonluğunuzu bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Yunus Memiş ile Alanyurtspor’a destek veren firma sahiplerine teşekkür plaketi takdim edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş