Siyah Beyaz iftar sofralarında

İnegöllü Beşiktaşlılar, düzenledikleri program ile geçtiğimiz gün iftar programında bir araya geldi.

Yayınlama: 08.07.2015
653
A+
A-

Beşiktaş’ın İnegöl’de ileri gelenleri Ahmet Galip Meric, Atakan Özenoğlu, Mecit Akbulut, Metin Demircan ve Fikri Bayraktar gibi isimler de, Dörtler Kabap’ta düzenlenen iftar programına katıldı.

 

ÇOK GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK






Programın ardından açıklamalarda bulunan Atakan Özenoğlu, “Bugün burada İnegöllü Beşiktaşlılar olarak iftar programında bir araya geldik. Gerçekten çok güzel vakit geçirdik. Ben katılan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnegöllü Beşiktaşlılar olarak bu programı yapmaktaki amacımız; süren birlik ve beraberliğimizi daha güzel bir şekilde devam ettirmektir. Ramazan Ayı Müslümanlar için çok önemli bir aydır. Allah hakkıyla yaşamayı bütün kardeşlerimize nasip etsin. Zulüm altında olan bütün Müslüman Beldelerini Rabbim feraha kavuştursun” ifadelerini kullandı.

 

YENİ SEZONDA YİNE

Yeni sezonda Beşiktaş’ı takip etmeye ve müsabakalara gitmeye devam edeceklerini belirten Özenoğlu, “Bildiğiniz gibi bizler Beşiktaş’ımızı yalnız bırakmıyoruz. Bütün maçlara gidemesek de, birçok maçını da kaçırmıyoruz. Önümüzdeki sezon da Beşiktaşımızı yalnız bırakmayacağız. Ben iftar programımıza katılan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş