Taraftarlar destek istedi

Bordo Beyaz İnegölspor Taraftarlar Derneği Başkanı Rıdvan Beriş, İnegölspor’un haftasonu deplasmanda oynayacağı Kocaeli Birlik maçı öncesi otobüs kampanyası başlattıklarını belirtti.

Yayınlama: 15.10.2014
816
A+
A-

Bordo Beyaz İnegölspor Taraftarlar Derneği Başkanı Rıdvan Beriş, 2. Lig Kırmızı Grup 9. haftasında deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak olan İnegölspor maçı öncesi otobüs kampanyası başlattıklarını belirterek destek çağrısında bulundu.

 

HAYDİ İNEGÖL TAKIMINA SAHİP ÇIK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Beriş, “İnegölspor sevenleri ve taraftar grubumuz olarak sezon başından bu güne istikrarlı bir çizgi yakalayan emin ve bilinçli adımlarla zirveye doğru ilerleyen son iki hafta aldığı galibiyetler ile seri yakalayan İnegölspor’umuzun bu hafta sonu Kocaeli’de oynayacağı Kocaeli Birlik maçı zirve için çok büyük önem taşıyor. Biz de taraftarlar olarak bunun bilincindeyiz. 12. Adam olarak Kocaeli’de takımımızın yanında olmak istiyoruz. Galibiyet sevincini maç sonunda takımımızla kutlamak istiyoruz. Öncesinde maçın başından sonuna kadar 90 dakika boyunca hakemin bitiş düdüğüne kadar destek vermek istiyoruz. Takımımıza ‘Güvenimiz tam’, ‘Hep destek tam destek’,  ‘O sene bu sene’ diyoruz. Bordo Beyaz İnegölspor Taraftarlar Derneği olarak dernek adı altında otobüs kampanyası düzenledik. İlçedeki büyüklerimizden camiamızdan, işadamlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz. Bu konuda çok değerli İnegölspor Yönetim Kurulu’ndan herhangi bir talebimiz yoktur. Onlar sadece İnegölspor’a odaklansınlar. Bunu da yapıyorlar. Büyük özveri ve gayret gösteriyorlar. Gereken görüşmeleri yapıyoruz. Otobüs kampanyasıyla alakalı gereken desteği alacağımızdan şüphemiz yoktur. Haydi İnegöl takımına sahip çık” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş