Yenicespor BAL’ı gözüne kestirdi

İnegöl’ün süper amatör lig temsilcilerinden Yenicespor, mücadele ettiği B grubunda sezonu 3’üncü sırada tamamlayarak Play-Off’lara kaldı. Temsilcimiz şimdi BAL ligine yükselmek için A ve B gruplarında ilk 3’e giren güçlü rakipleri ile mücadele edecek.

Yayınlama: 25.03.2014
986
A+
A-

Sezonu değerlendiren bir açıklama yapan ve Play-Off’lar hakkındaki hedeflerinden söz eden Yenicespor Başkanı Sebahattin Göztepe, çok güzel bir sezon olduğunu söyledi.

 

Göztepe yaptığı değerlendirmesinde şunları kaydetti: Yenice’yi 2 sezondur Play-Off’ta temsil ediyoruz. Ben öncelikle teknik kadromu, oyuncularımı ve yöneticilerimi canı gönülden kutluyorum. Çok özverili bir grup oldu. Kimse emeklerine acımadı. Çok zor günler geçirdik, ama çok güzel günlere geldik. Bursa’daki Süper Amatör Lig’de herkesin hayal ettiği Play-Off’lara, son 6’ya kaldık. İnşallah buradan da güzel sonuçlar alacağız.






 

Sezon başında hedeflerinin her zaman olduğu gibi ilk 5’e kalmak olduğunu kaydeden Göztepe konuşmasını şöyle bitirdi: Biz ilk 3’e girdik. Bundan sonrası için de güzel hedeflerimiz var. Bunu başarabilirsek, futbolcularımız havasında, gününde olursa BAL ligine çıkarız. Bundan sonra da yine ilk 3 içerisinde olmayı hedefliyoruz. İlk 3 içerisinde olmak bize çok güzel bir mutluluk yaşatır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş