“Zorluklar içerisindeyiz”

Hafta sonu Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz hazırlıklarına devam ediyor. Sakat futbolcuların hat safhada olması nedeniyle çok büyük sıkıntıların olduğunu dile getiren İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “Çok büyük sıkıntımız var. 14-15 kişi maça gideceğiz. İnanılmaz derecede zorluklar içerisindeyiz. Ölüm, kalım maçlara oynayacağız haftalara giriyoruz. Ama hiçbir alternatifimiz yok. 15 kişi içerisinde de iki sakat oyuncumuz var” dedi.

Yayınlama: 24.04.2014
818
A+
A-

İnegölspor’da sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Hafta sonu oynanacak olan Gümüşhanespor maçına 13 kişilik kadro ile çıkacak olan temsilcimiz, zorlu maçta puanlar almayı hedefliyor.

 

MAZERET UYDURMADAN DEPLASMANDAN PUANLAR GETİRMEK ZORUNDAYIZ






Sakat futbolcuların çok olması nedeniyle zorluklar yaşadıklarını ifade eden Güldüren, “Biz göreve geldiğimizden beri hep aynı şeyi söylüyoruz. Biz kendi oynadığımız maçlara bakıyoruz. Biz kazandığımız sürece diğer takımların hepsi puan kaybedecek. Bizim sıkıntımız rakiplerimizin kaybettiği haftalar bizde kaybettik. Kalan haftalarda kazanabildiğimiz kadar puan kazanmak istiyoruz. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanmak istiyoruz. Biz biliyoruz ve hissediyoruz ki onlar puan kaybedecek. Geriden gelen takımların daha avantajlı olduğunu düşünüyoruz. Biz ilk önce bu hafta oynayacağımız Gümüşhane maçını kazanmak istiyoruz. Ama kim nasıl görüyor bilmiyorum. Çok büyük sıkıntımız var. 14- 15 kişi maça gideceğiz. İnanılmaz derecede zorluklar içerisindeyiz. Ölüm, kalım maçlara oynayacağız haftalara giriyoruz. Ama hiçbir alternatifimiz yok. 15 kişi içerisinde de iki sakat oyuncumuz var. 11 kişi kalana kadar bu ligde var olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Bu hafta da Gümüşhane maçında hiçbir mazeret uydurmadan deplasmandan puanlar getirmek zorundayız.

 

İLK HEDEF 3 MAÇI DA KAZANMAK

Bir muhabirin gelecek sezon İnegöl’de devam etmek istiyor musunuz sorusuna; ilk önce planımız 3 maçı kazanmak. İlk hedef bu! Ondan sonrası oturulup konuşulacak şeyler. İnegölspor camiasının ilk hedefi bu 3 maçı kazanmak” dedi.

 

1 CEZALI, 6 SAKAT

Cezalı Samet Gül, Ercan Göç, Mustafa Vargel, Gökhan Güleç, Mümin Aysever, Ali Akburç ve son antrenmanda Emre Hasan Balcı’nın sağ serçe parmağı çatladı. Şuan dinlendiriyoruz. Belki maça yetişebilir. Var olan futbolcularla başarılı olacağız.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş