İnegöllü esnaftan örnek davranış

Ramazan Sokağı’nda stant açan İnegöllü esnaf, tüm gelirlerini Siyonist İsrail’in sürekli bombardıman altında tuttuğu Gazze’ye bağışladı.

Yayınlama: 24.07.2014
862
A+
A-

Ramazan Sokağı’nda stant açan Hemen Hediye firmasının sahibi Yunus Şimşek Gazze’de yaşanan katliama seyirci kalmadı. Şimşek duyarlı bir davranışla 1 günlük gelirini Gazze’ye ulaştırılması için İHH İNİYAD’a bağışladı.

 

MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDAKİ ZULÜMLERE İNSANLAR TEPKİSİZ KALIYOR






Günlük gelirini Gazze’deki İsrail saldırısına mağdur kalan Müslümanlara bağışlayan Şimşek, tüm İnegöl esnafının Gazze konusunda duyarlı olmaya davet ederek, “Bu katliama ve İsrail terörüne sessiz kalmak istemedim. Sadece İsrail’de değil, Musul’da Kerkük’te Suriye’de, Irak’ta Müslüman kardeşlerimiz ölüyor. Müslüman coğrafyasındaki zulümlere insanlar tepkisiz kalıyor. Biz yürüyüşler mitingler düzenliyoruz. İnsanların elinden hiçbir şey gelmese bile dua ederek destek alabilirler. 1 kişinin canını kurtarabilirsek ne mutlu bize. Biz öldüğümüzde o ölen çocukların hesabı da bizlerden sorulacak ancak kimse bunun farkında değil. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biraz daha duyarlı olalım. Yardımlara katkıda bulunalım. Oradaki Müslüman kardeşlerimizin 1 tanesini bile kurtarabilirsek mutlu oluruz.” İfadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş