Adliye bahçesinde intihar etti

İnegöl’de bir kadın boşanma davasının görüleceği günün arifesinde adliye bahçesinde kendini asarak intihar etti.

Yayınlama: 27.01.2015
629
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, Mahmudiye Mahallesi’nde ikamet eden Ş.A. (41), eşi ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Boşanma davasının görülmesine bir gün kalan Ş.A., saat 22.00 sıralarında davanın görüleceği İnegöl Adalet Sarayı önüne geldi. Adliye binası bahçesindeki çardakta bir süre oturan kadın, daha sonra yanındaki ipin bir ucunu çardağın tavanındaki ağaca, düğümlediği ucunu ise boynuna asarak intihar etti.

 

HAYATA GERİ DÖNDÜREMEDİLER






İnegöl Adalet Sarayı’nda görevi polis memurları bir süre sonra Ş.A.’yı fark ederek durumu 112’ye bildirdiler. Ş.A., Emniyet ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ş.A.’nın cansız bedeni, bölgeye intikal eden Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyarak İnegöl Adalet Sarayı bahçesine gelen talihsiz kadının yakınları ise gözyaşlarına hâkim olamayarak sinir krizi geçirdiler.

 

ACI HABERİ VATANİ GÖREVDEN DÖNERKEN ALDI

Kendini asarak yaşamına son veren Ş.A.’nın 3 çocuk annesi olduğu, 21 yaşındaki oğlu H.İ.A.’nın asker olduğu ve dün teskeresini alarak İnegöl’e dönmek üzere iken kara haberi aldığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş