Kontrolden çıktı yan yattı

Bursa-Ankara Karayolu üzerinde Avarlar Kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan lüks jip bariyerlere çarparak yan yattı.

Yayınlama: 24.06.2015
597
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 15.30 sıralarında Bursa-Ankara Karayolu üzerinde Avarlar Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Bursa’dan Ankara istikametine doğru seyir halinde olan Emre Uslu idaresindeki 34 UV 8296 plakalı lüks otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddeti ile sol ön lastiği kopan ve yan yatan otomobil yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra bariyerlere çarparak durabildi.

 

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ






Meydana gelen kazada sürücü Emre Uslu, hurdaya dönen aracından burnu bile kanamadan kurtulurken piyasa değeri 500 bin TL civarında olan lüks jipte büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Olayın ardından yol üzerinde uzun trafik kuyrukları oluşurken kazaya karışan aracın Emniyet ekipleri tarafından bölgeye çağırılan çekici yardımı ile yol kenarına alınmasının ardından trafik normal akışına döndürüldü. Lüks jipi yol üzerinde yan yatmış vaziyette gören meraklı vatandaşlar ise telefonları ile kazayı fotoğraflandırmayı ihmal etmediler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş