Arkadaşı tarafından öldürülüş…

Yayınlama: 18.03.2024
942
A+
A-

Antalya’da, başından tabanca ile vurularak öldürülen 17 yaşındaki Arda Bağuç’un ölümü, arkadaşı tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Bağuç’un öldürülmesiyle ilgili olarak 26 yaşındaki Sercan Baki D. ve 19 yaşındaki Enes Emre K. isimli iki şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde bulunan bir oto yıkamacıda meydana geldi. Arda Bağuç, Sercan Baki D. ve Enes Emre K. ile birlikte alkol alırken, Sercan Baki D.’nin elindeki tabanca ile Bağuç’un başına doğru tuttuğu sırada tabanca ateş aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bağuç’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Bağuç’un arkadaşları başlangıçta Bağuç’un intihar ettiğini iddia etti ancak olay yerinde yapılan incelemelerde, tabancanın bulunduğu konum ile ateş edilen noktanın farklılık gösterdiği ortaya çıktı. Ayrıca, tabancadaki 5 mermiden birinin namluya sürüldüğü ve Bağuç’un başından çıkan mermi çekirdeğinin konteynerin tavan kısmını deldiği tespit edildi.






Gözaltına alınan şüphelilerden Enes Emre K.’nın ifadesinde, Sercan Baki D.’nin Bağuç’a tabancayla ateş ettiğini söylediği belirtildi. Sercan Baki D. ise suçlamaları reddetti. Polis, Sercan Baki D.’nin 7 ayrı suçtan, Enes Emre K.’nın ise kasten yaralama suçundan kaydı olduğunu belirledi.

Bağuç’un, yaklaşık iki hafta önce Adana’dan Antalya’ya oto yıkamada çalışmak üzere geldiği ve olayın gerçekleştiği konteynerde kaldığı öğrenildi.

Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş