Aşırı sürat pahalıya patladı

İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin otoparkında motosikleti ile aşırı hız yapan sürücünün neden olduğu kazada çarptığı muavin ağır yaralanırken, motosikletteki iki kişide çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yayınlama: 24.04.2014
897
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 17.00 sıralarında İnegöl terminalinin otobüs otoparkında meydana geldi. Muhammed Hafızoğlu (21) isimli genç, 34 TJ 1290 plakalı motosikleti ile terminalin içerisine girdi. Aşırı derecede süratli olan motosikletle iki bayan çarpmaktan son anda kurtulan genç, otobüsü perona çekmek için aracın yanına gitmekte olan muavin Orhan Elsıkan’a (34) çarpmaktan kurtulamadı.

 

Çarpmanın etkisiyle Orhan Elsıkan savrulurken, motosiklette devrilip yaklaşık 10 metre sürüklendi. Kazada Orhan Elsıkan ağır şekilde yaralandı. Motosiklet sürücüsü Muhammed Hafızoğlu ve arkasında oturan arkadaşı Bahadır Ali de yaralandı.






 

Terminalin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kazada vatandaşların panikle kaçıştıkları görülürken, kaza sonrası olay yerine ambulanslar ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan Orhan Elsıkan ve diğer yaralılara ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra 3 yaralı daha sonra ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Orhan Elsıkan’ın durumun ağır olduğu, diğer iki yaralının ise kazayı düşmenin etkisiyle hafif sıyrıklarla atlattıkları bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş