Deprem korkuttu

Cumartesi günü Marmara, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. İnegöl’de de hissedilen deprem paniğe neden olurken, korkudan fenalaşan 3 kişi hastaneye başvurdu.

Yayınlama: 26.05.2014
863
A+
A-

Gökçeada ve Şarköy’de yüzlerce kişinin yaralanmasına neden olan deprem, 40 saniye sürdü. Kandilli Rasathanesi, merkez üssü Gökçeada’nın batısı olan depremin büyüklüğünü önce 6,7 olarak duyurdu, ancak daha sonra 6,5 olarak yeniledi. AFAD, saat 12.25’te 6,5 büyüklüğündeki depremin ardından saat 12.31’de Saros Körfezi’nde 5,3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldiğini duyurdu.

 

PANİKLE SOKAĞA KOŞTULAR






İnegöl’de depremi hisseden vatandaşlar panikle sokağa koşarken, deprem sırasında bazı vatandaşlar fenalaştı. Bir kişi sinir krizi geçirip hastanelik olurken, 2 kişi de korku nedeniyle rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Panikle sokağa koşan vatandaşlar, yanlarında olmayan yakınlarını aramak için telefonlarına sarıldı. Ancak depremin ardından yaklaşık 45 dakika boyunca hiçbir operatör çalışmadı. Telefonların aşırı yüklenme nedeniyle kilitlendiği bildirildi.

 

AİLELER DERSHANELERE KOŞTU

İnegöl’de herhangi bir hasara neden olmayan deprem, öğrencileri de korkuttu. Deprem sırasında dershanede olan öğrenciler, sarsıntıyla birlikte kendilerini dışarı attı. Çocukları dershanede olan aileler de soluğu dershane önünde aldı. Öte yandan, İnegöl’de deprem anı bir bakkal dükkanının güvenlik kameralarına ilginç bir şekilde yansıdı. Bakkal sahibinin telaşla dışarı çıkışı ve rafların sarsıntısının yer aldığı görüntüler, depremin şiddetini de gözler önüne serdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş