Başından vurup ölüme terk etti

İnegöl’de önceki akşam akıllara durgunluk veren bir yaralama olayı yaşandı. Hamzabey köyü mevkiinde bayan arkadaşı ile tartışan E.G., 45 yaşındaki arkadaşını önce başından vurdu, sonra araçtan atarak kayıplara karıştı.

Yayınlama: 03.04.2014
1.323
A+
A-

 

İddiaya göre; İnegöl’de ikamet eden E.G., Alanyurt’ta ikamet eden 45 yaşındaki Emine K. isimli kadınla uzun süreden beri arkadaşlık yaparken, E.G. bir suçtan dolayı cezaevine girdi. Cezaevindeki E.G’ye bir süre para gönderen Emine K., son zamanlarda para göndermemeye başladı. Cezasını tamamlayan E.G., cezaevinden çıktıktan sonra bayan arkadaşı ile görüşmek için evine gitti, ancak Emine K. E.G.’yi eve almadı. Bunun üzerine E.G. sinirlenerek evin camlarını kırarak zarar verdi.

 






Yaşanan bu olayın ardından iki arkadaşın arası daha sonra yeniden düzelirken, E.G. bayan arkadaşı ile birlikte iki bayanı daha özel otomobiline alarak önceki gece saat 23.30 sıralarında Hamzabey köyünün üzerindeki yola çıkarak Boğazköy Barajı manzarasının üzerinde sohbet etmeye başladılar. E.G. ile bayan arkadaşı Emine K. arasında burada da tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.G., belinden çıkardığı tabanca ile Emine K.’yı kafasından vurdu.

 

Olayın ardından E.G., beraber geldikleri bayanlardan birisini de özel otomobiline alarak olay yerinden kaçtı. Araçtaki bayanlardan S.Ç., yaralı arkadaşının başında kaldı. S.Ç. durumu hemen sağlık, jandarma ve emniyet ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 acil servis ambulansında görevli sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralı Emine Kocaman ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındı. Alnının sağ tarafından girip kafasının arka kısmından çıkan kurşunla ağır yaralanan kadın, daha sonra ameliyata alındı.

 

Yaralı arkadaşının başında bekleyen S.Ç. isimli bayanın ifadesini alan jandarma ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen E.G. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş