Boğazını kesip, yakmak istediler

Çevre yolu 1. etap sonunda meydana gelen olayda iddiaya göre içki içtikten sonra tartışan iki arkadaş, içkinin de etkisiyle ile tartışmaları kavgaya dönüştü. İki arkadaş arasında çıkan arbede sonucu biri diğerinin boğazında derin kesik oluşturarak, arabayla birlikte yakmaya çalıştı. Bazı vatandaşların iddiasına göre ise yaralı şahıs yakınlarını arayarak, “Çabuk yetişin boğazımı kesiyorlar” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 07.08.2014
753
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan kum ocağındaki cinayetten sonra, bu seferde şehir merkezinde cinayete teşebbüs edildi.

 

BOĞAZINDA DERİN KESİK MEYDANA GELDİ






Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz gün, gece 02.30 sıralarında gerçekleşti. İçki içen arkadaşlar S.Ş. ve H.M., bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesinin ardından H.M. çıkardığı bıçakla S.Ş’nin boğazını kesmek istedi. Bu arada S.Ş. iddiaya göre yakınlarını arayarak, “Çabuk yetişin boğazımı kesiyorlar” dedi. Yaşanan arbedenin ardından S.Ş.’nin boğazında derin bir kesik meydana geldi.

 

ARABANIN İÇİNDE YAKMAK İSTEDİLER

S.Ş’nin boğazının kesilmesinin ardından tamamen öldürmek isteyen H.M., S.Ş.’yi arabanın içine yerleştirip koltuğunu tutuşturmaya çalıştı. Daha sonra H.M. olay yerinden uzaklaştı.

 

PARMAK İZİ İNCELEMESİ YAPILDI

Emniyet ekiplerine gelen ihbarın değerlenmesinin ardından hummalı bir çalışma başlatan Emniyet, olay yerinde parmak izi incelemesinde bulundu. Yarılının uzaklaşamayacağı da göz ününe alınarak yakın bölgelerde arama çalışmaları başlatıldı.

 

KAMERA KAYITLARI ELE VERDİ

Olay yerinin yan tarafında bulunan bir iş yerinin kamera kayıtlarını inceleyen Ekipler, daha sonra yaralı ve ölüme teşebbüs eden iki zanlıyı aramaya başladı.

 

YARALI KENDİ EVİNDE BULUNDU

Yolda bulunan kan izlerini inceleyen Emniyet Ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucu Boğazında derin kesik meydana gelen S.Ş’yi evinde buldu. S.Ş daha sonra evine gelen 122 Acil Servis Ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

 

BURSA’YA SEVK EDİLDİ

Hayati tehlikesi devam eden S.Ş. yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Ameliyatın ardından durumu kritik olan S.Ş’nin sevkine karar verildi. Ağır yaralı adam, 112 Acil Servis Ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş