Bunalıma giren genç kendini vurdu

İnegöl’e bağlı Tekke Mahallesi’nde meydana gelen olayda bunalıma girdiği öne sürülen genç, pompalı tüfekle kendini vurdu. Ağır yaralı genç, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından önce ameliyata daha sonra ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altında alındı.

Yayınlama: 28.04.2014
815
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, Cuma akşamı İnegöl’e bağlı Tekke Mahallesi’nde meydana geldi. 18 yaşındaki Ahmet B., iddiaya göre borcu olduğu için bunalıma girdi. Cuma akşamı babasıyla da tartışan genç, evdeki pompalı tüfekle kendini karnından vurdu.

 

Silah sesini duyan Ahmet B.’nin ailesi, odaya girdiklerinde çocuklarını kanlar içerisinde yerde yatarken gördüler. Acılı aile durumu hemen 112 acil servis ve yakınlarına bildirdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yarlaı gence ilk müdahaleyi burada yapıp ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı.






 

Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, ağır yaralı Ahmet B., hastanedeki tedavisinin ardından ameliyata alındı. Yaralı genç, daha sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş