Düğün cinayetinde tutuklu sayısı 3’e çıktı

İnegöl’de geçtiğimiz yıl bir düğün salonunun önünde yaşanan kavganın sonucunda işlenen cinayetle ilgili mahkeme görülmeye devam ediyor. Olayla ilgili dün gerçekleştirilen mahkeme sonucunda cinayetle ilgisi olduğu iddia edilen Salih G. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlama: 30.01.2015
550
A+
A-

 

Geçtiğimiz yıl Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunu önünde çıkan ve 1 kişinin öldüğü kavganın davası devam ediyor.

 






Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonu önünde 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetmişti.

 

Dün İnegöl adliyesi ağır ceza mahkemesinde görüşülen davada, cinayetle ilgisi olduğu iddia edilen Salih G. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Gerçekleşen duruşma sonucunda cinayet davasında tutuklu sayısı 3’e çıktı. İlk duruşmada ise H.K. ile arkadaşı R. T, tutuklanmıştı. 

 

OLAY 

2014 yılı Mayıs ayında bir düğün salonu önünde A.A ile R.T. aralarındaki kavga çıkmıştı. Çıkan kavgaya büyüyünce kavgayı ayırmak için araya giren Murat Torun ile 5 kişi çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanmış, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan Torun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından çalışma başlatan emniyet ekipleri 12 kişiyi gözaltına almıştı. Dava ise 25 Şubat 2015 tarihine ertelendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş