Gençler kavgası ölümle bitti

İnegöl’de önceki akşam çıkan kavgada bıçaklar konuştu. 1 kişinin öldüğü kavgada 5 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yayınlama: 05.05.2014
1.229
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgilere olay, geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 22.30 sıralarında Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonu önünde meydana geldi.

 

İLK TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞMEDEN POLİS ÖNLEMİŞTİ






İddiaya göre 26 yaşındaki Murat T. ile 31 yaşındaki Halis K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı saat 21.30 sıralarında kavga çıktı. Düğün salonu önünde bulunan vatandaşlar ile olay yerine gelen polis ekiplerinin kavga eden şahısları olay yerinden uzaklaştırması sonucu olay son buldu.

 

1 SAAT SONRA YİNE KARŞILAŞINCA OLANLAR OLDU

Murat T. ile Halis K. olaydan 1 saat sonra tekrar karşı karşıya gelince ikili yeniden kavga etmeye başladılar. Birden büyüyen kavgaya Murat T’nin arkadaşları Salih G. ve Ömer K. ile Halis K’nin arkadaşları Rıza T. ve Volkan Ç. de dâhil oldular. Gitgide büyüyen kavgada yumruklar yerini bıçaklara bıraktı. Olayda Murat T. göğsüne aldığı bıçak darbesi sonucu ağır şekilde yaralanırken diğer 5 kişi de çeşitli yerlerinde yaralandılar.

 

AĞIR YARALAN GENÇ AMBULANSLA ACİLE GÖTÜRÜLDÜ

Göğsüne aldığı bıçak darbesi sonucu ağır şekilde yaralanan Murat T., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

YARALILAR ÖZEL ARAÇLARLA HASTANEYE GİTTİLER

Özel araç ile hastaneye giden Salih G. ile Ömer K.’ya ise ilk müdahale İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünde gerçekleştirildi. Kasık bölgesine aldığı bıçak darbesi sonrası ağır yaralanan Halis K. ve arkadaşları Rıza T. İle Volkan Ç. ise İnegöl’de bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındılar.

 

AMELİYATTA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunan Murat K., durumu ağırlaşınca hemen ameliyata alındı.  Yaralı Murat K., ameliyatta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu. Bir diğer ağır yaralı Halis K. ise Bursa’ya sevk edildi. Diğer 4 yaralının durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

 

Olay sonrası yarıların yakınları hastaneye akın ederken emniyet ekipleri hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş