Görüş izni verilmeyince ortalık gerildi

İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yatan hastalarını için Bitlis’ten gelen bir grup, doktorların görüş izni vermemeleri üzerine gerginlik çıkardılar. Çıkan tartışma Emniyet ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sona erdi.

Yayınlama: 22.07.2015
575
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 10.00 sıralarında İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre; Pazar günü geçirdiği rahatsızlık sonucunda İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve ardından da tedavisini sürdürmek için Yoğun Bakım Ünitesine yatırılan hastalarını ziyaret etmek için Bitlis’ten İnegöl’e gelen bir grup, hasta yakınlarını görmek için talepte bulundular. Doktor ve hastane görevlilerinin hastayı riske atmamak için Yoğun Bakım Ünitesi’nde ziyarete izin veremediklerini belirtmeleri üzerine sinirlenen hasta yakınları, hastalarını görmek için diretmeye başladılar. Hastane yetkililerinin izin vermemek konusunda diretmeleri üzerine sinirlenen hasta yakınları, yetkililere hakaret ederek üzerlerine yürümeye başladılar.

 

KAPILARI TEKMELEDİLER






Bir anda sinirlerin gerildiği olaya çok sayıda hastane güvenliği ve Emniyet ekibi müdahale etti. Doktor ve görevlilere hakaretler yağdırarak tehditler savuran hasta yakınları iddiaya göre hastane kapılarına yumruk ve tekmeler vurarak kamu malına zarar vermeye başladılar.

 

Yaşanan gerginlik, Emniyet ekiplerinin müdahaleleri sonucunda yatıştırılırken olaya karışan hasta yakınları ifadelerine başvurulmak üzere Emniyete intikal ettirildiler.  Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş