Hal’deki kavgada 5 kişi yaralandı

Alanyurt yolundaki Meyve-Sebze Hal’inde çıkan bıçaklı-sopalı kavgada iki grup birbirine girdi. Savaş alanına dönen Hal’deki kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yayınlama: 31.07.2014
710
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi günü İnegöl Belediyesi Meyve-Sebze Halinde meydana geldi.

 

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ






Daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen gençlerden oluşan 2 grup alacak verecek yüzünden tartışmaya başladılar. Sözle başlayan tartışma araya büyüklerin de girmesi ile birlikte kısa sürede sopalı bıçaklı kavgaya dönüştü.

 

5 KİŞİ YARALANDI

Emniyet ekiplerinin müdahalesi sonucu yatıştırılan kavga esnasında çıkan arbedede 16 yaşındaki T.U. sağ karın boşluğundan, 40 yaşındaki M.U. ise boğazından bıçak ile yaralanırken 16 yaşındaki O.U., 20 yaşındaki A.Y. ve 18 yaşındaki E.Y.’nin ise vücutlarının çeşitli yerlerinde darba dayalı yaralanmalar meydana geldi.

 

AMELİYATA ALINDILAR

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahaleleri sonucu ambulans, özel araç ve emniyet ekip araçları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından bıçakla yaralanan şahıslar ameliyata alınırken bir diğer yaralı O.U.’nun tedavisinin ardından Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş