Aşırı sürat yapan araç kanala düştü

Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde meydana gelen kazada, aşırı sürat nedeni ile kontrolden çıkan araç, kaldırıma ve trafik lambalarına çarptıktan sonra takla atarak kanala düştü.

Yayınlama: 28.08.2014
719
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece saat 01.00 sıralarında Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde Cerrah Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde seyir halinde olan 25 yaşındaki Osman Günay idaresindeki 16 U 5786 plakalı otomobil, Cerrah Kavşağı’na süratli bir şekilde girince kontrolden çıkarak önce kaldırıma ardından trafik lambalarına çarparak takla attı. Takla atan araç yol kenarında bulunan kanala düşerek durabildi. Meydana gelen kazada 25 yaşındaki sürücü Osman Günay ve araçta bulunan 21 yaşındaki eşi Elif Günay, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar.

 

Kanal içerisinde ters şekilde dönen otomobili gören vatandaşlar durumu 155’e ve 112’ye bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet ekipleri bölgeyi güvenlik kordonuna alarak trafiğin akışını sağladılar. Yaralılar, 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar.






 

Öte yandan olay yerine gelen çekici ile kanal içerisinde çıkarılan aracın tüplü olması ve olay yerinde devrilen trafik ışığı direğinin kablolarının ortada olması sebebiyle, Emniyet ekipleri bölgedeki meraklı vatandaşları uzaklaştırarak olası bir kazaya fırsat vermedi. Olay ile alakalı tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş