İmam böyle yaparsa!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce bir eve yapılan baskında 5 bin adet kaçak sigara ile 250 adet kaçak cinsel uyarıcı hap yakalandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan işyeri sahibinin emekli bir imam olması ise herkesi şaşkına çevirdi.

Yayınlama: 12.01.2015
586
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından Orhaniye Mahallesi’ndeki bir ev ve işyerine baskın yapıldı.

 

Yapılan baskında piyasa değeri yaklaşık 35 bin lira olan 5 bin adet kaçak sigara ile 250 adet kaçak cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.






 

Olayla ilgili gözaltına alınan ve iş yeri sahibi emekli imam H.D, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Aynı suçtan sabıkası bulunan H.D, adliye önünde gazetecilerin neden gözaltına sorusuna tepki göstererek; “Geziyoruz adam öldürmedik” diye cevap verdi.

 

Evinde yakalanan kaçak sigara kutularındaki mesaj ise dikkatlerden kaçmadı. Kaçak sigara paketlerini sakladığı kutuda yazan mesaj ise “Akıllı insan idare eder. Cahil insan kavga eder. Adi insan şikâyet eder. Basit insan iftira eder” şeklindeydi.

 

H.D’nin daha öncede kaçakçılıktan dolayı dosyasının olduğu öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş