Jandarma’dan 5 gözaltı

İlçe Jandarma Komutanlığı daha önce yaptığı uygulamalar ve aramalar sonucunda 1 kişiyi gözaltına almıştı. Uygulamalarına devam eden İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu, alkol, sigara ve trafik konularında uygulamalarını artırdı. İlçe Jandarma Komutanlığı son olarak aranan 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Yayınlama: 18.08.2014
666
A+
A-

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma devriyesi, trafik timleri, İl Jandarma Narkotik köpeği ve KOM ekipleri tarafından 16 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00-02.00 arasında Yenice Mahallesi’nde Edebey-Yenice yol ayrımında araç ve şahıs araması ile sorgulama faaliyetleri gerçekleştirildi. Bölgede bulunan kahvehanelerde, teke bayilerde, internet kafelerde, çay bahçelerinde ve umuma açık yerlerde denetim ve kontrollerle şahıs sorgulamaları gerçekleştirildi.

 

ARANAN 5 ŞAHIS YAKALANDI






Faaliyetler sonucunda 5 aranan şahıs yakalandı, 15 araca trafik cezası kesimi gerçekleştirildi, 2 kahvehaneye sigara içirmekten dolayı işlem yapıldı, 1tekel bayiine saat 22.00’den sonra alkollü içecek satmaktan dolayı işlem yapıldı. Ayrıca ekipler tarafından 2 şahısın üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu ve uyuşturucu bulundurmak ve kullanmaktan işlem yapıldı.

 

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için İlçe Jandarma Komutanlığı’nın tüm gücüyle suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş