Jandarmadan teknik takip

7 Mayıs tarihinde gece geç saatlerde Kulaca Kooperatifine giren kişiler açtıkları kasanın içinde bulunan 70 bin TL değerindeki para ve ziynet eşyalarını çalmışlardı. Olayla ilgili inceleme başlatan Jandarma ekipleri, hırsızlara göz açtırmadı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 22.05.2014
731
A+
A-

Olayla ilgili onlarca kişinin ifadesine başvuran İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sonunda hırsızları yakaladı.

 

BURSADAKİ EVLERİNDE YAKALANDILAR






Hırsızlar iş yerinde bulunan güvenlik kamera kayıtlarının tutulduğu cihazı da yanlarına alarak ortada hiçbir delil bırakmadan kayıplara karışmışlardı. İnegöl giriş çıkışlarında bulunan iş yerlerindeki 35 civarındaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Daha sonra Bursa’dan İnegöl’e giriş ve çıkışlarda bulunan plaka tanıma sistemini (PTS) incelemeye aldı. Burada yaklaşık 6 bin aracı inceleyen ekipler şüpheli araca ulaştı. Şüpheli aracın kiralık olduğunu ve Bursa’daki bir oto kiralama şirketinden kiralandığını öğrenen ekipler, araç üzerinde bulunan araç takip sistemini incelemeye aldı. Şüpheli aracın hırsızlık yapılan Kulaca Mahallesi bölgesine giriş yaptığı ve 2 saat boyunca kooperatif önünde beklediği tespit edildi.

 

TUTUKLANMA TALEBİ İLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Oto kiralama şirketi üzerinden otomobili kiraladıkları belirlenen M.S, H.M, E.I ve Ş.M’ye ulaşıldı ve Bursa’daki evlerinde gözaltına alındı. İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığında ifadeleri alınan zanlılar, tutuklanma talebi ile Adliyeye sevk edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş