Acil’de acillik oldu

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis önünde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü genç yaralandı.

Yayınlama: 31.07.2014
686
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümü önünde meydana geldi.

 

İddiaya göre, Cuma akşamı yaşanan uyuşturucu madde kullanımından dolayı hastaneye kaldırılan çocukların tedavileri için hastaneye çağırılan çocuk doktoru ve kardeşi, acil servis kapısından içeri girecekleri sırada trafik kazası geçirdiler.






 

Ümit G. İdaresindeki 27 AS 127 plakalı otomobil, acil servise girmek istediği sırada Adnan Menderes Bulvarı üzerinden gelmekte olan Sezer Çetin idaresindeki motosiklet ile çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Sezer Çetin, çarpmanın şiddeti ile motorundan düşerek vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

Yaralı Çetin, getirilen sedye ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne götürülerek tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralı Çetin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş