Zamanında müdahale faciayı önledi

İnegöl’de dün metruk bir binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile yangın sokaktaki diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Yayınlama: 01.05.2014
767
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre yangın, dün saat 16.00 sıralarında Osmaniye Mahallesi Metehan Sokak’ta bulunan metruk binada meydana geldi. Çıkan yangın ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, mahalle sakinlerinin tepkisi ise dikkat çekti. Sigara izmaritinden çıktığı tespit edilen yangının meydana geldiği bölgede çok sayıda ahşap binanın bulunması, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Sokağa dökülen vatandaşlar, yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte rahat nefes aldı.

 

MAHALLELİ YIKILMASI İÇİN DİLEKÇE VERMİŞ






Mahalle sakinleri, defalarca dilekçe toplayıp metruk binaların yıkılması için başvuru yaptıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını ifade ederek şunları söylediler: Adeta diken üstünde yaşıyoruz. Bu binalara giren çıkan belli değil. Bizde tehlike altındayız. Burada insanlara alkol ve uyuşturucu kullanıyorlar. Yangın büyüyüp bizim evlerimize de gelebilirdi. Ucuz atlattık ama yetkililerden bu sorunun çözülmesini istiyoruz.

 

Öte yandan, yangının söndürülmesinin ardından yapılan incelemede metruk bina içerisinde alkol şişeleri ve uyuşturucu maddelere rastlandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş