Kamyonete çarparak durabildi

Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, araç sürücüsü önce karşıdan karşıya geçmek isteyen küçük çocuğa ardından ise kendi amcasının oğluna çarptı. Hızını düşüremeyen sürücü daha sonra kamyonete çarparak durabildi.

Yayınlama: 20.05.2014
656
A+
A-

Yola atlayan küçük çocuğa çarpmamak manevra yapan sürücü, manevranın sonuçsuz kalması üzerine hem küçük çocuğa çarptı hem de kendi amcasının oğluna çarptı.

 

ÇARPMAMAK İÇİN UĞRAŞTI AMA SONUÇ DEĞİŞMEDİ






Edinilen bilgiye göre kaza, geçtiğimiz Pazar günü saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Doğu garajı mevkiinde yolun karşısında bisiklet üzerinde kendisini bekleyen amcaoğlunun yanına gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışan 6 yaşındaki Kübra F’yi, Avarlar kavşağından gelip Orhaniye kavşağı istikametine doğru seyir halinde bulunan T.K. yönetimindeki 16 PA 752 plakalı özel otomobil son anda fark etti. Küçük çocuğa çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, aracın kontrolünü kaybetti. Otomobil bisiklet sürücüsü Fatih F.’ye ve daha sonra da amcasının kızı Kübra F’ye çarptı.

 

KAZADA İKİ ÇOCUK YARALANDI

Çocuklara çarptıktan sonra hızı kesilmeyen otomobil, daha sonra yol kenarında park halinde bulunan kamyonete arkadan çarparak ancak durabildi. Kazada iki çocuk yaralandı. Kübra F. ile amcasının oğlu Fatih .F., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındı. Öte yandan, kaza sırasında otomobilde bulunan H.Ç.’de şok geçirdi. Şok geçiren bayan da ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş