Karadağ İslam Birliği Başkanı Rıfat Feyziçten Kktcye İlk Ziyaret

Karadağ İslam Birliği Başkanı Rıfat Feyziç, ilk kez ziyaret düzenlediği KKTC’de Din işleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 25.01.2017
835
A+
A-

Karadağ İslam Birliği Başkanı (Karadağ Müftüsü) Rıfat Feyziç ve beraberindeki heyet, KKTC Din İşleri Başkanlığının davetlisi olarak Lefkoşa’ya geldi. Karadağ Müftüsü Rifat Feyziç, Karadağ Müftü Yardımcısı Rahman Kaçar, Rojaye İslam Birliği Başkanı Ernad Ramaoviç, Zekat Vakfı Başkanı Sadmir Hadzijiç, Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Vakıf Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Saffet Köse ve Vakıf Saymanı Süreyya Gezginci’den oluşan heyet, KKTC Din işleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay’a ziyaret gerçekleştirdi.

Karadağ Müftüsü Feyziç, ziyarette yaptığı konuşmasına “KKTC halkına Karadağ’daki kardeşlerinin selamını getirdim” diyerek başladı. Feyziç, KKTC’ye ilk kez geldiğini, Kıbrıs’la ilgili haberleri mümkün olduğunca takip ettiğini, Kıbrıs’ta kardeşleriyle birlikte olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

“Temsil ettiğimiz alanlarda ne gibi işbirlikleri yapabileceğimizi de istişare edeceğiz” diyen Feyziç, sıcak ve samimi ilgiden dolayı Atalay’a teşekkür etti. Feyziç, Atalay’ı Karadağ’da görmekten mutluluk duyacağını belirterek ülkesine davet etti.






Din İşleri Başkanı Atalay ise Feyziç ve heyetini KKTC’de, Din İşleri Başkanlığı’nda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, işbirliği ve dayanışmanın önemini anlattı. Nazik daveti için Müftü Feyziç’e teşekkür eden Başkan Atalay, Karadağ’ı ziyaret etmekten mutluluk duyacağını söyledi.

(EK-OS)

 

,

http://www.elmasajeinfantil.com/category/igdir-mutlu-son-masaj/



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş