VATANDAŞLARDAN BELEDİYE’YE TEŞEKKÜR

İnegöl Belediyesi’nin Süleymaniye Mahallesi Kumru Sokakta yaptığı otopark ve çevre düzenlemesi çalışmaları sonrası, sokak sakinleri Belediye Başkan Vekili Turgay Yel’i makamında ziyaret ederek başarılı çalışma için belediyeye teşekkür ettiler.

Yayınlama: 10.05.2016
560
A+
A-

 

Bir yandan şehrin alt yapısıyla ilgili çalışmalar devam ederken, bir yandan da daha yaşanabilir bir İnegöl için çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, yeni bir uygulama çalışmasını daha kısa bir süre önce Süleymaniye Mahallesi Kumru Sokakta gerçekleştirmişti.

 






Sokak sakinlerinin ihtiyaçlarını gidermek ve bölgeye yeni bir görünüm kazandırmak adına burada 41 araçlık bir otopark alanı oluşturan İnegöl Belediyesi, görsel açıdan da yaşanabilir bir mekan olgusunu hayata geçirmek için bu alanda çevre düzenlemesi yapmıştı. Kumru Sokak, belediye ekipleri tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları ve düzenlemeler sonrası yeni görünümüne kavuşurken, çevre sakinleri sokaklarının yeni haline hayran kaldılar.

 

Yapılan bu başarılı otopark ve çevre düzenlemesi çalışmasından dolayı İnegöl Belediyesi’ne minnettar kalan Kumru Sokak sakinleri, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel’i makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

 

İnegöl Belediyesi’ndeki makamında Kumru Sokak sakinlerini ağırlayan Turgay Yel, bu nazik davranışları nedeniyle Kumru Sokak sakinlerine teşekkür etti. Kumru Sokak sakinleri teşekkür mahiyetinde Başkan Vekili Yel’e bir de hediye takdim etti. Turgay Yel, Kumru Sokak’ta yapılan çevre düzenlemesi nedeniyle kendisine takdim edilen hediyeyi o düzenlemeyi yapan Fen İşleri Müdürlüğü personelinin hak ettiğini ve onlar adına aldığını dile getirerek hediyeyi Fen İşleri çalışanlarına ileteceğini dile getirdi.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş