Sürücülerde vicdan kalmamış

İnegöl’de son zamanlarda artan kazaya karışıp olay yerinden kaçma girişimleri sürüyor. İnegöl’de dün meydana gelen olayda sürücüsü ve plakası belirsiz bir motosiklet, karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadına çarparak olay yerinden kaçtı.

Yayınlama: 01.05.2014
852
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, geçtiğimiz Salı günü saat 12.30 sıralarında Adnan Menderes Caddesi üzerinde Çimen Camii mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre plakası ve sürücüsü belirsiz olan bir motosiklet, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmekte olan 71 yaşındaki Güldane Erdem’e çarparak olay yerinden kaçtı.

 

Meydana gelen kazada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan yaşlı kadın, ihbar üzerine olay yerine çağırılan 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralı kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Emniyet ekiplerinin, kayıp motosiklet sürücüsünün yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.






 

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş