Kaymakam’dan ölen genç için taziye

Demir yığını altında kalarak can veren 16 yaşındaki İbrahim Can Duran’a, Kaymakam Ali Akça’dan taziye geldi. Akça, “İbrahim Can Duran’ın kaybından dolayı derin üzüntü duymaktayım. Öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı dilerim” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 30.04.2014
788
A+
A-

Sinanbey Mahallesi metal sanayi sitesi 5. Sokakta meydana gelen bir iş kazasında; demir doğramacıda çalışan açık lise ve Çıraklık Eğitim Merkezi öğrencisi 16 yaşındaki İbrahim Can Duran, kamyondan mal indirdikleri sırada demirlerin devrilmesi sonucu 2 ton demir yığınının altında kalarak feci şekilde can vermişti. Olayın ardından İlçe Kaymakamı Ali Akça’dan taziye geldi.

 

ELİM BİR İŞ KAZASI SONUCU HAYATINI KAYBETMİŞTİR






Kaymakam Akça, şu ifadeleri kullandı: 25.04.2014 günü Açık Lise ve aynı zamanda Mesleki Eğitim Merkezi öğrencimiz olan İbrahim Can Duran; çıraklık sözleşmesi ile özel bir işletmede pratik uygulama eğitimi almaktayken, meydana gelen elim bir iş kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Konu ile ilgili Adli ve İdari soruşturma devam etmektedir. Eğitim merkezimizin başarılı ve sevilen öğrencilerinden olan İbrahim Can Duran’ın kaybından dolayı derin üzüntü duymaktayım. Öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı dilerim.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş