MER-PA da kara dayanamadı

İnegöl’ün pazar yükünü çeken Merkez Pazarı, yoğun kar yağışına dayanamayarak çatısı çöktü. Çöken çatı nedeni ile herhangi bir yaralanma olmazken, bazı pazar ürünleri çöken çatı altında kaldı.

Yayınlama: 02.01.2015
602
A+
A-

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, yoğun kar yağışının ardından ilçemizin bazı bölümlerinde sıkıntılar yaşanırken, İnegöl’ün pazar yükünü çeken MER-PA’nın da çatısı çöktü.

 

İNSANLAR OLAY YERİNE AKIN ETTİ






Olayın akşam saatlerinde yaşanması nedeni ile pazar yeri esnafı olayı duyar duymaz pazar yerine akın etti. Devam eden kar yağışı altında saatlerce ne olup bittiğini anlamaya çalışan pazar esnafı, yaşanan olayın şokunu yaşarken, can kaybının olup olmadığını öğrenmek için saatlerce olay yerinde kaldı.

 

İTFAİYE EKİPLERİ VE AMBULANSLAR İHTİMALLERE KARŞI YERLERİNİ ALDI

Olası çökme ve can kaybının yaşanıp yaşanmadığının netleşmemesi üzerine İtfaiye Ekipleri ve 112 Acil Servis Ambulansları, MER-PA önünde yerlerini aldı. Olay yerinde kimsenin olmaması nedeni ile can kaybının olmadığını öğrenen ekipler, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

 

PAZAR ÜRÜNLERİ ÇATI ALTINDA KALDI

Dün pazar kurulacak olması nedeni ile bazı pazar esnafı bir gün önce ürünlerini pazar yerine getirmesiyle, çöken çatı nedeni ile maddi zarar meydana geldi.

 

KURTARILMASI MUHTEMEL ÜRÜNLER KURTARILDI

Özellikle Emniyet Ekipleri’nin de desteği ile birlikte, çöken çatı altında kurtarılabilir ürünlerin hepsinin kurtarıldığı bildirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş