Ortaköy yolunda korkunç kaza

Ortaköy Yolunda meydana gelen kazada; elektrikli bisikletle ilerlerken dengeyi sağlayamayıp düşen ve arkalarından gelen kamyonetin altında kalan 3 çocuk ağır yaralandı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 30.04.2014
1.310
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 11.00 sıralarında Ortaköy Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İnegöl’den Ortaköy istikametine doğru gitmekte olan 14 yaşındaki Tunahan Zengin elektrikli bisikletin kontrolünü kaybederek yere devrildi. Bu sırada arkalarından gelmekte olan 47 yaşındaki Yusuf Çelik idaresindeki 16 YC 708 plakalı kamyonet duramayarak Tunahan Zengin’e ve motosiklette bulunan 14 yaşındaki Abdulkadir Demir ile yine 14 yaşındaki Erkan Nesin’e çarptı. Meydana gelen kazada Tunahan Zengin ve Abdulkadir Demir ağır şekilde yaralanırken Erkan Nesin kazayı hafif şekilde atlattı.

 

HASTANEDEN KAÇTI






Yaralı çocuklar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırıldılar. Yaralılardan Tunahan Zengin ve Abdulkadir Demir hastanede tedavi altına alınırken Erkan Nesin olayın şoku ile korkarak hastaneden kaçtı. Sağlık ekiplerinin ve emniyet görevlilerinin uzun süre aradıkları yaralı çocuk bir süre sonra ailesi tarafından acil servise getirildi. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Erkan Nesin’in durumunun iyi olduğu, Tunahan Zengin ve Abdulkadir Demir’in ise durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş