Pompalı tüfekli dehşet

İnegöl’de önceki akşam yaşanan olayda alacak-verecek meselesi yüzünden kan aktı. Pompalı tüfek ile açılan ateş sonucunda bir kişi ağır yaralanırken, olay anında olay bölgesinden geçen vatandaşlar da tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi nedeniyle yaralandılar.

Yayınlama: 03.09.2014
824
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Pazartesi akşamı saat 20.30 sıralarında Cuma Mahallesi Eski Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

İddiaya göre, bölgede tütün ticareti yapan O.Y.’ye ait işyerine gelen A.M. ve İ.U. isimli iki kişi işyeri sahibini sordular. Şahıslar daha sonra O.Y.’nin yokluğunda dükkâna bakmakta olan babası R.Y. ile kayınpederi A.Ö. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladılar.






 

Yaşanan tartışmanın ardından işyerinden ayrılan A.M. ve İ.U. kısa süre sonra özel bir otomobil ile tekrardan işyerinin önüne geldiler. Otomobilden inerek tehditler savurmaya başlayan şahısları gören R.Y. ve A.Ö. işyeri kapısının önüne çıktıkları sırada şahıslardan birinin elinde pompalı tüfek olduğunu fark ettiler. R.Y., şahsın elindeki tüfeği almak istediği sırada ateş açan saldırgan 4 el ateş açarak, 52 yaşındaki A.Ö.’yü 2 bacağından ağır şekilde yaraladı. Olayın ardından panik yapan şahıslar geldikleri otomobil ile olay yerinden kaçarak uzaklaştılar.

 

Meydana gelen saldırıda A.Ö. iki bacağından ağır şekilde yaralanırken pompalı tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçmekte olan 10 yaşındaki Yusuf B., 11 yaşındaki Recep Y. ve 45 yaşındaki Kadir K.’nın vücutlarının çeşitli yerlerine isabet ederek yaralanmalarına sebebiyet verdi.

 

Olayda yaralanan A.Ö., Yusuf B., Recep Y. ve Kadir K., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Seken saçmalardan yaralananlar İnegöl Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan A.Ö. Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Olayın, saldırıyı gerçekleştiren şahısların, işyeri sahibinden bedelsiz olarak sigara istemelerinden kaynaklandığı iddia edilirken, olay yerinde gerekli incelemeleri yapan, görgü tanıklarının ifadesine başvurarak saldırganların kimliklerini tespit eden emniyet ekipleri, saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş