Suriyelilerin kavgası hastanede bitti

İnegöl’de önceki akşam yaşanan olayda aynı evde ikamet eden Suriyeli iki kişinin kavgası, hastanede son buldu.

Yayınlama: 06.06.2014
748
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, Çarşamba günü akşamüzeri Mahmudiye Mahallesi Fethiye Sokak numara 4 adresinde meydana geldi.

 

İddiaya göre 28 yaşındaki Suriyeli Mohamad Hıjazı, eşiyle tartışırken eşine şiddet uyguladı. Bu sırada eşinin ağabeyi Hasan Dabuul (32) eniştesinin kardeşini darp ettiğini görünce olaya müdahale etti. Mohamad Hıjazı ve Hasan Dabuul, evinde içinde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Hasan Dabuul eniştesi Mohamad Hıjazı’yı darp etmeye başladı. Yüzü kanlar içerisinde kalan Mohamad Hıjazı, kendisini evin kapısından dışarı atarak kurtulmaya çalıştı. Mohamad Hıjazı’nın sokağa kaçmasının ardından Hasan Dabuul da evden ayrıldı.






 

Evin önünde oturan ve kıpırdayacak hali kalmayan Suriyeli Mohamad Hıjazı’nın imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Genç adamın kanlar içerisinde yerde yattığını gören vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Bu sırada Mohamad Hıjazı’nın ailesi de dışarı çıktı. Ancak Türkçe bilmedikleri için komşularına ne olduğunu anlatamadılar. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri şahsın darp edildiğini görünce 112 acil servisten yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa müdahale ettikten sonra Mohamad Hıjazı ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

 

Olay yerine sevk edilen ekipler, Hıjazı ile aynı evde eden bir başka akrabasının yönlendirmesi sonucu Hasan Dabuul’un evini tespit etti. Ekipler şüpheli şahsı evinde gözaltına aldı.

 

Hastaneye kaldırılan Mohamad Hıjazı ise acil serviste tedavi altına alındı. Yaralı şahsın Türkçe bilmemesi nedeniyle irtibat kurmakta zorlanan polisin yardımına ise Arapça bilen yaşlı bir adam yetişti. Yaşlı adam yaralı şahısla polis arasında tercümanlık yaptı. Başına gelenleri tercümanlık yapan yaşlı adama Arapça anlatan Mohamad Hıjazı, kendisini döven şahsın akrabası olduğunu, aralarında bir şey yokken birden tartışmaya başladıklarını söyledi. Mohamad Hıjazı, hastanede müşahede altına alındı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş