YARDIM KUTULARINI ÇALDI

İnegöl’de önceki gün yaşanan hırsızlık olayında girdiği lokantadan çalacak bir şey bulamayan hırsız yardım kumbaralarını çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, kayıtlarında yüzü net bir şekilde belli olan hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yayınlama: 04.04.2014
1.011
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, önceki gün Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir lokantada meydana geldi. Sabah saat 05.00 sıralarında lokantaya gelen işyeri çalışanları, üst katta yemekleri hazırladıkları sırada alt katın kapısını açık bıraktı. Kapının açık olduğunu fark eden kimliği belirsiz bir kişi, içeri girip bir süre lokantanın içerisinde dolaştı. Kasaya ve çevreye bakan hırsız, çalacak bir şey bulamayınca kasanın yanında bulunan ve içerisinde yaklaşık 750-800 TL para bulunan 3 adet yardım kutusunu alarak kaçtı.

 

Lokantadaki çalışanlara fark ettirmeden yardım kutularını alıp kayıplara karışan hırsız, güvenlik kameralarından ise kaçamadı. Kimliği belirsiz hırsızın işyerinde yaptıkları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarında hırsızın rahat tavırları ise dikkat çekiyor. İşyerine girdikten sonra içeriyi bir kolaçan eden hırsız, yardım kutularından birini alıp cebine koyduktan sonra diğer kutuları da eline alıp lokantadan ayrılıyor.






 

İşyeri çalışanlarının hırsızlık olayını fark etmesi üzerine, emniyet ekipleri hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı. Kamera kayıtlarında yüzü net bir şekilde belli olan hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş