Taşıdıkları çerçevenin altında kaldılar

İnegöl OSB’de önceki gün meydana gelen kazada taşıdıkları çerçevenin üzerlerine düşmesi sonucu iki işçi çeşitli yerlerinden yaralanırken, işçilerden birisinin ayağı kırıldı.

Yayınlama: 12.05.2014
670
A+
A-

Yetkililerde edinilen bilgiye göre olay, Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi’nde bir tekstil fabrikasında meydana geldi.

 

Fabrikada işçi olarak çalışan Alaattin G.(25) ile Hüseyin E.(32), tekerlekli sehpa üzerine koydukları çerçeveyi taşıdıkları sırada çerçeve birden kayarak Alaattin G. ve Hüseyin E.’nin ayaklarının üzerine düştü. Çerçevenin altında kalan işçilerden Hüseyin E. kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Alaattin G.’nin ise çerçevenin altında kalan bacağı kırıldı.






 

İki işçinin yardımına koşan arkadaşları, durumu hemen 112 acil servise bildirdi. Bacağı kırılan Alaattin G.ve hafif sıyrıklarla kazadan kurtulan Hüseyin E. İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan Hüseyin E. ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, bacağı kırılan Alaattin G. ise hastanede müşahede altına alındı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş