Tükürdüğü için öldürmüş

İnegöl’de dün restoranda bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının, “Bir süre önce arabasıyla yanımdan geçip yüzüme tükürdü. Bu yüzden onu vurdum” dediği öne sürüldü.

Yayınlama: 19.03.2014
1.583
A+
A-

Önceki gün saat 13.30 sıralarında Mustafa Ö., aralarında husumet olduğu bildirilen Erdinç Kınabaş’ın bulunduğu restorana giderek rastgele ateş etmeye başlamıştı. Erdinç Kınabaş ve arkadaşları da silahlarla karşılık vermişti. Çatışmada, kalbine ve vücudunun çeşitli yerlerine olmak üzere toplam 4 kurşun isabet eden Erdinç Kınabaş hayatını kaybetmiş, o esnada yoldan geçen 15 yaşındaki K.Ö. isimli genç beline isabet eden 2 kurşunla yaralanmıştı.

 

Emniyet ekipleri tarafından yakalanan Mustafa Ö. ile restorandaki çatışmaya katılan Y.B. ve S.G., sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı. Restoran sahibi Erdinç Kınabaş’ı öldüren Mustafa Ö.’nün, ifadesinde, “Bir süre önce yolda yürürken Erdinç Kınabaş arabasıyla benim yanımdan geçip yüzüme tükürdü. Ben de bu yüzden onu vurdum” dediği bildirildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş