VATANDAŞTAN AVM’YE TEPKİ Allah’a şirk koşmayın

İnegöl AVMmeydanında Hıdrellez kutlamaları kapsamında konulan dilek ağacı tepkilere neden oldu. İnegöllü bir genç tepkisini göstererek bir kağıda; “Ağaçtan değil onu yaratandan dileyiniz. Allah’a Şirk Koşmayın” ifadelerini yazarak dilek ağacına astı.

Yayınlama: 09.05.2016
754
A+
A-

 

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz Cumartesi günü meydana geldi. İnegöl AVM meydanına konulan dilek ağacının yanına giden İnegöllü bir genç, daha önce hazırladığı “Ağaçtan Değil Onu Yaratandan Dileyiniz! Allah’a Şirk Koşmayın” yazılı kâğıdı ağaca asarak tepki gösterdi.

 






“BU DÜŞÜNCE ALLAH’A ŞİRK KOŞMAKTIR”

Konu ile ilgili açıklamalarda da bulunan İlker Akdağ isimli genç; “Yaşça büyük insanlar ağaçtan bir şeyin dilenemeyeceğinin farkındalar ama AVM içerisinde gezen çocukların, ufak yaşta gördükleri bu tablo karşısında dileklerinin kuru bir ağaç sayesinde gerçekleşeceklerini düşünecekler. Bu düşünce Allah’a şirk koşmaktır. Yeni nesillerin ahlak ve maneviyatı bu şekilde dezenformasyona uğratılıyor. Burada sorumluluklar aileye düşüyor. Ailelerimiz çocuklarımızı, gelecek nesillerimizi bu tür şirk davranışlardan uzak tutsunlar. Ben konuya dikkat çekmek için böyle bir tepkide bulundum. Herkesin dileği ağaçta dururken benim dileğim dileğimi buradan kaldıran zihniyeti kınıyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş