İnegöllü asker toprağa verildi

İnegöl’de bayram öncesinde yaşadığı trafik kazasında ağır yaralanan İnegöllü asker Emre Şimşek hayata sadece iki gün tutunabildi. Hayatını kaybeden İnegöllü askerin cenazesi bayramın 2’nci günü toprağa verildi.

Yayınlama: 20.07.2015
735
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre Çarşamba’yı Perşembeyi bağlayan gece Yukarı Ballık mahallesinde ikamet eden ve kısa bir süre önce usta birliği Ankara´ya çıkan 22 yaşındaki Emre Şimşek, arkadaşı Cihan Orhan ile birlikte motosiklet gezmeye çıkmıştı.

 

U DÖNÜŞÜ İDDİASI






İnegöl-Domaniç yolu üzerinden Tahtaköprü Mahallesi istikametine seyir halinde olan Emre Şimşek yönetimindeki 16 KAN 63 plakalı motosiklet, aynı istikamete seyir halindeyken iddiaya göre aniden yol üzerinden U dönüşü yapan sürücü 62 yaşındaki Recep Yenigül yönetimindeki 16 AP 565 plakalı özel otomobile yandan çarpmıştı. Kaza sonucunda İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek ameliyata alındıktan sonra yoğun bakımda yaşam savaşı veren Emre Şimşek, hayatını kaybetti. Hayata ancak iki gün tutunabilen askerin ölümünü haber alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kaza da hayatını kaybeden gencin cenazesi bayramın ikinci günü öğle namazını müteakip ikamet ettiği Yukarı Ballık mahallesinin mezarlığının yanındaki arazi de kılınan cenaze namazının ardından, götürüldüğü mezarlıkta toprağa verildi.

 

BAYRAMDAN SONRA USTA BİRLİĞİNE GİDECEKTİ

Cenazeye Garnizon Komutan vekili Yüzbaşı Uğur Baş, İnegöl jandarma komutanlığı askerleri, kaza şehidinin yakın arkadaşları ve asker arkadaşları, yakınları ve dostları katıldı. Gencin ailesi ve yakınları Türk bayrağı sarılı tabuta sarılarak gözyaşları döktü. İzmir’de acemi birliğini tamamladıktan sonra dağıtım izni için İnegöl’e gelen Emre Şimşek’in bayramdan sonra usta birliği olan Ankara’ya gideceği bildirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş